MS Valmentajakoulutus 17.3. 2018-2.6.2018

Mental Sport-Valmentajakoulutus kestää 8 päivää. Päivien aikana harjoitellaan mentaalivalmennuksen perustaitoja, sovelluksia ja syvennetään käytännön valmennusosaamista. Tavoitteena on saada Mental Sport menetelmät luontevaksi osaksi lajivalmennusta.

Kursseilla tulet saamaan kaikki keskeiset mentaalivalmennuksen työkalut käyttöösi. Saat tiimin, joka tukee sinua jatkossakin sekä hyviä uusia tuttavuuksia, joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia.

Halutessasi voit osallistua myös yksittäiseen päivään. Aiemmin valmistuneet Mental Sport valmentajat voivat osallistua koulutuspäiviin veloituksetta.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksen aikana rakennat lajivalmennukseen uuden ulottuvuuden.

Opit mentaalivalmennuksen periaatteita ja työkaluja, joita voit soveltaa heti käytäntöön. Työkalut sopivat esim.: suorituksen parantamiseen, kilpailujännityksen vähentämiseen, pelkojen ja loukkaantumisten vaikutusten minimoimiseen, keskittymiseen ja rauhallisuuteen, tilanteen nollaukseen tarvittaessa, kilpailutilanteen käsittelyyn jälkeenpäin ja tunteiden käsittelyyn

Opit tunnistamaan erilaisia persoonallisuuspiirteitä, opit 9 erilaista motivoitumistyyliä ja niihin sopivat valmennustavat, teet omakuva -työskentelyä ja opit kuinka se vaikuttaa urheilusuoritukseen. Tämän päivän aikana opit paljon itsestäsi.

Opit suhdekarttatyöskentelyä eli millainen on urheilijan miellekartta kilpailutilanteessa. Näet miten vastustajien vaikutus näkyy suorituksessa. Opit miten yleisön ja tukijoukkojen vaikutus siirtyy suoritukseen.

Jokaisena päivänä opit työkaluja ja keinoja nuoren urheilijan kannustamiseen ja toimivaan vuorovaikutukseen eri toimijoiden kanssa.

Koulutuksessa opetellaan joka päivä uusia työkaluja, joita voit hyödyntää urheilijoiden ja valmennettavien kanssa tai oman kilpailusuorituksesi parantamiseksi.

Lähipäivien lisäksi Mental Sport Valmentajakoulutukseen kuuluu itsenäistä käytännön harjoittelua omalla ajalla vähintään 20 tuntia. Opittuja työkaluja harjoitellaan lähijaksojen välissä.

Hinta ja aikataulu:

Koulutukset järjestetään Hämeenlinnassa Viipurintie 4 Verkatehdas yhteisötila Crazy Town.

Koulutuksen hinta on 2000 € sis alv 24 %. Maksun voi suorittaa osissa.

Koulutuspäivistä osa pidetään perjantaina iltapäivällä ja osa viikonloppuna. Ryhmän kanssa sovitaan aloitus- ja lopetusajat ja mahdolliset kertauspäivämäärät niin, että kaikki pystyy osallistumaan jokaiseen päivään.

Koulutuspäivät ovat:

LA-SU 17. – 18.3

LA-SU 31.3 – 1.4

LA-SU 21. – 22.3

LA-SU 2. –  3.6

Koulutuspäivän aikana on jatkuva kahvi-tee-napostelutarjoilu. Tilassa on mikro ja jääkaappi omia eväitä varten. Lähellä on kauppa ja muutama ravintola.